Lyxig Spa Manikyr med Beauty Spa collagen kräm

Beauty-Spa paraffinbehandling för torra händer och naglar- är en behandling där man utöver en manikyr får en handmask och en peeling(med naturliga havssaltkristaller, druvkärnolja-extrakt, E-vitamin och mikroskopiskt små partiklar av den starka bambun) samt ett parrafin bad med 15 minuter  massage.

Vad är paraffin?
Paraffin är ett fast ämne som har smältpunkt vid 50° C till 62° C. Används till kosmetiskt bruk men även som basingrediens i krämer. Paraffin framställs ur vissa petroleumråoljor och lerskifferolja och har i det närmaste obegränsad hållbarhet. I rent tillstånd orsakar paraffinet inte hudirritationer och tas upp av huden. Värmen av paraffinbehandling vidgar porerna, och på så sätt kan de verksamma ämnena tränga djupare ned i huden. Under den långsamma avsvalningen sluts porerna och stänger in de verksamma ämnena.

Behandling
Behandling med varmt paraffin har i åratal med framgång använts som terapi för de som lider av ledinflammationer. Denna speciella behandlingsform minskar muskelsvullnad, ledinflammation, ökar blodcirkulationen och stärker bindväven. Inom hand- och fotvård används paraffinbehandling för att motverka torr och skrovlig hud. Det uppvärmda paraffinet håller värmen i cirka 10-15 minuter och underlättar upptagningen av de verksamma ämnen som finns i krämer tack vare att porerna vidgar sig. Bör ej användas av de som har besvär med hudirritationer, öppna sår, diabetes, svamp, brännskador och värmekänsliga.

Permalink Behandlingar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback