Vissa naglar har jag gjort under de senaste veckorna











Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mina nya naglar

Eftersom vi var i en sådan fotografisk humör bestämde jag mig för att ta några bilder på mina nya naglar också. De ser ut så här .... lite annorlunda än vad jag var van vid innan men unika mönster





Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Min mamma är i Sverige nu !

Hon uppehåller mig så jag har inget free time att göra mina routiner son titta på serier , spela på nattet osv. Den här vecka jag har fixat första gången hennes nagla och hon blev jättejätte nöjd ...Hon var jätte imponerad med hur duktig jag är ......She made me take pictures with her and THE NEW NAILS :))



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

This is what a gastric bypass is ...the operation i m having

This is how its done ...the stomach will no longer have a function and instead of it the small duodenum will become a stomach ....I will only be able  to eat around 4 dl food and no more ..... 6 times a day .


Permalink Gastric Bypass Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag har inte skrivit nåt för länge sen

Det har varit nästan en månad sen jag har skrivit nåt men nu kommer jag med nyheter. Ska skriva på swengleska :)))


Först personliga nyheter - Jag ska operara mig den 19e januari ....nu ska jag bli vacker ....Thank god its finally done....Men den skitdåliga nyheter har jag  fått från läkren är att jag måste borja flytande diet med Nutrilette den 19e december , förre jul . Så den har jul ska jag inte äta ...ska bara drika....soppa och shakes.




   

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

I really hope you guys had fun this Halloween

Here s a nice pumpa :))))
     

   With some bats ....from Romania .....A vampire is always around the corner  :)))))


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej alla som läser blogen

Det vär en vecka ungefär sen jag har skrivit nåt. Jag har varit lite upptaget ....Halloween naglar :))), några bröllop naglar för förra helgen, min mans födelsedag fest på sondag  och så vidare .
    På helgen har jag tappat thummen nagel och hade ingen gelé hemma för att fixa den så tänkte jag att läga akryl .....fast jag är lite allergisk mot den .....Nageln har blivit stiletto nagel för halloween( för mig de ser ut som häxa naglar men de är sååå moderna )  ...Här kommer bilden på den och också några kunders ....såååå många vill ha bara vit fransk manikyr ......Värför? Jag skulle aldrig villja ha nånting som de andra har......jag vet sometimes man är lite sugen på vit fransk manikyr men inte hela tiden .......






 

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()