Bagherra

Som hon var förut...... There s never gonna be another dog like her


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

MINA NAGLAR

Idag gjorde jag mina egna naglar,  det tog ungefär 5 timmar att göra de...och de ser ut så här.....Jag älskar rosa.....
Nu behover jag nånting rolligt på mina naglar för att jag måste bli lite gladare for att Bagherra min älskade hund har dött i Onsdags....Jag ska sakna henne såååå mycket !!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Rose Marie var hos mig idag ...

Hon hade en förstärkning på naturliga naglar och den ser ut som ni ser på bilden. Också hon var jättenöjd med den lilla blommorna på ringfingrana.

     Hoppas ni hade en glad midsommar....
     Kram Oana

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Leidiane var hos mig idag för en nagelförlängning....

Hon är en brasiliansk tjej och jättetrevlig....Hon ska gifta sig på midsommar.....Hennes naglar har blivit fantastiska. Hon var jättenöjd...... glöm inte att lägga olja på nagelbandet  varje dag gumman!





Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vad snygga naglar hon har fått...:))

Idag gjörde jag Anna s naglar.....Hon alskar Fransk och bara vit fransk.....hon blev jättenöjd med de. 


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tips och råd

  • Olja nagelbandet minst två gånger per dag, det leder till längre hållbarhet för materialet och smuts fastnar inte lika lätt.
  • Använd Gummihandskar när du städar/diskar. Vatten och kemikalier torkar ut och kan skada Dina naglar.
  • För att inte skada din egen nagel, bör du inte klippa, fila, böja, bita eller riva i materialet. Det skapar små sprickor och skador på nageln.
  • Undvik att pilla med vassa föremål under nageln, detta kan leda till en nagelsvamps infektion.
  • Tvätta naglarna med nagelborste varje dag, var noga under den fria kanten så slipper du pilla med vassa föremål.
  • Tänk på att inte använda dina fina naglar som verktyg.
  • Var försiktig när:
  • Du skall öppna en bildörr.
  • Du sätter på dig byxor eller strumpor.
  • Använd ett skohorn inte dina fingrar.
  • Peta aldrig bort materialet själv, du kan skada dina egna naglar.
  • Borttagning av material kostar bara 50 kr om du har gjort dina naglar hos oss.
  • Om materialet börjer att lossna eller om du har tappat en nagel -ring omgående så hjälper vi dig.
  • Permalink Behandlingar Kommentarer (0) Trackbacks ()

    Lyxig Spa Manikyr med Beauty Spa collagen kräm

    Beauty-Spa paraffinbehandling för torra händer och naglar- är en behandling där man utöver en manikyr får en handmask och en peeling(med naturliga havssaltkristaller, druvkärnolja-extrakt, E-vitamin och mikroskopiskt små partiklar av den starka bambun) samt ett parrafin bad med 15 minuter  massage.

    Vad är paraffin?
    Paraffin är ett fast ämne som har smältpunkt vid 50° C till 62° C. Används till kosmetiskt bruk men även som basingrediens i krämer. Paraffin framställs ur vissa petroleumråoljor och lerskifferolja och har i det närmaste obegränsad hållbarhet. I rent tillstånd orsakar paraffinet inte hudirritationer och tas upp av huden. Värmen av paraffinbehandling vidgar porerna, och på så sätt kan de verksamma ämnena tränga djupare ned i huden. Under den långsamma avsvalningen sluts porerna och stänger in de verksamma ämnena.

    Behandling
    Behandling med varmt paraffin har i åratal med framgång använts som terapi för de som lider av ledinflammationer. Denna speciella behandlingsform minskar muskelsvullnad, ledinflammation, ökar blodcirkulationen och stärker bindväven. Inom hand- och fotvård används paraffinbehandling för att motverka torr och skrovlig hud. Det uppvärmda paraffinet håller värmen i cirka 10-15 minuter och underlättar upptagningen av de verksamma ämnen som finns i krämer tack vare att porerna vidgar sig. Bör ej användas av de som har besvär med hudirritationer, öppna sår, diabetes, svamp, brännskador och värmekänsliga.

    Permalink Behandlingar Kommentarer (0) Trackbacks ()

    Manikyr

    Manikyr dam- är en vanlig manikyr där jag ta bort nagelbanden och filar till alla naglar så att dom är samma storlek och form med special produkter för behandling. Målning är inkluderad.
    Manikyr herr- är en specialbehandling för män med produkter och trimmning.
    Det här är en manikyr med stenar ock mönster. Tack för bilderna Anna


    Permalink Behandlingar Kommentarer (0) Trackbacks ()

    Vad menas med Förstärkning?

    Det finns en skillnad mellan förstärkning och förlängning. Förstärkning gör man på de naturliga naglarna - man gör dom starkare. Detta innebär att man har en bit av den fria kanten kvar så att naglarna kan växa utan att gå sönder. Det läggs ett lager gelé på som härdas i en UV-lampa. Önskas fransk manikyr läggs ytterligare ett vitt eller färgat gelé lager (eller med glitter). Efter det läggs ett nytt lager gelé på. Dom ser ut fina utan fransk manikyr också och man kan läga på nagellack .  Det här är en förstärkning på egna naglar.

    Permalink Behandlingar Kommentarer (0) Trackbacks ()

    Vad menas med Återbesök och hur ofta måste jag komma tillbaka?

    En normal påfyllning gör man normalt efter 3 till 4 veckor - beorende hur snabbt naglarna växer och det tar ca. 1 timme. Jag rekomenderar att du kommer tillbaka efter 1 vecka för en vanlig manikyr.
    För återbesök där du har UV-Gelé naglar tas hela gelén bort, förutom tippen, och nageln fräschas upp med ny gelé.

    Permalink Behandlingar Kommentarer (0) Trackbacks ()

    Vad är en nagelförlängning?

    En nagelförlängning är, precis som det låter, en förlängning där man på konstgjort sätt förlänger nageln
    Det finns tre sätt att göra en förlängning.

    Med UV-Gelé -
    Kan användas på alla naglar. Görs med UV-Gelé med tippar där en plasttip limmas fast på nageln som sedan anpassas till nageln och klipps ner till önskvärd längd. Sedan läggs ett lager gelé på som härdas i en UV-lampa. Önskas fransk manikyr läggs ytterligare ett vitt eller färgat gelé lager (eller med glitter). Efter det läggs ett nytt lager gelé på. Jag erbjuder garanti för naglarna 1 vecka.Om något händer under en vecka  jag fixar det gratis om det är mitt fel.
    Schablonteknik - Används framförallt för de som redan har en lite längre naglar med en fri nagelkant. En schablonmall används för att bygga upp hela förlängningen i gelé därefter är det samma som UV-gelé fast utan plasttippar.

    Akryl - Kan användas på alla naglar. Är en liten dyrare behandling där man får lite tåligare naglar samt lite tjockare. Akryl är en 2-komponents ämne som härdar efter bara några minuter i rumstemperatur där den formas på nageln. Jag anvender inte den för att  jag har blivit allergisk mot den.

    Permalink Behandlingar Kommentarer (0) Trackbacks ()

    nya naglar och ett nytt erbjudande

    Idag hade jag en kund som ville ha fräscha sommar naglar...och tänkte att ha en midsommar erbjudande ....nytt set av naglar plus en pedikyr plus gratis dekorationer och gratis  färgade eller glitter fransk manikyr 700:- bara tills midsommar



    Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

    Priser för mina tjanster

    Ni kan hitta mina priser har:  http://perfectnails.se/priser.html

    Permalink Priser Kommentarer (0) Trackbacks ()

    Erbjudande! Passa på!


    Just nu har jag den bästa priser......bara 550 för en nagelförlängning  fransk manikyr inkl.
    Om ni vill ha en pedikyr också med din förlängning det kostar 750 för båda. Ord. priset for pedikyr är 300
    Naglar jag görde föra året

    Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

    Om mig

    Since my swedish is not really good and my english is I am gonna try to do a mixture of languages....lets say swenglish....I ll talk about the treatments I give and document them med bilder. KRAM

    Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

    Hej alla

    Jag heter Oana, jag är utbildad nagelterapeut sen 2007 och samarbetar med American Nails Sverige. Min utbildning är godkänd av SANSA (Swedish association of nail schools and agents) och SEYF (Svenska Estetikers Yrkesförbund).
    Jag erbjuder ett brett urval av behandlingar inom hand, nagelvård och fotvård. Förutom professionell nagelförlängning och förstärkning av Dina naglar erbjuder jag behandlingar som föryngrar dina händer. Förutom en perfekt manikyr kan du även njuta av en lyxig paraffinbehandling med handmassage och kolagenbehandling.

    Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()