Nya dagar ....

Jag mår bättre nu ....men tyvärr lite förkyld förtfarande .....De senaste dagar hade jage  inte så många  kunder, men nu det ska bli bättre  nästa veckan , hoppas jag.  Vädret är så dåligt ute jag vill inte gå ut .....men idag jag måste för att jag har en kund kl 10 ;(((((( ....jag hatar att jpbba på morognen ...... Hoppas jag ska ha bilder med naglarna  jag ska göra idag ....om det blir inte vit fransk manikyr annars .....ingen bild :P. Här kommer en gammal bild från några månader.
   Good day and good luck

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Låt med att skriva var jag

Det har blivit så jobbigt att skriva på bloggen . På helgen hade jag  lite besvar med bilen , men nu det har fixat sig( min man har fixat den) Nu är jag lite förkyld  och känner mig jätte trött varje dag. Jobben är okej men jag är inte .... Hoppas jag ska ha snart bra nyheter .... Det är så här känner jag


Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Denna vecka var jag upptagen igen ...

Måndag Sarah kom förbi  och vi fickade lite ..men på tisdag "helvetet bröt lös" om man kan säga så på svenska anars det blir " all hell broke loose" - Jag var på besiktning och efter hade kunder en efter en annat, ingen paus.
På kvällen jag var tröt och hungrig.
     Igår (Onsdag`) det var lite lugnare bara 3 kunder . 
  Här kommer några bilder från denna vecka och från förra veckan.  Också jag " working"
















Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

New "FACE" for my blog

Hope you all like it  .....Its more me than the one before .... Look forward to hear your comments

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()